Que tremoli el Pla d'en Sala!

Avui se celebra la tercera edició del retornat Canet Rock

| 02/07/2016 a les 07:00h

La música catalana és la gran protagonista de la tercera edició del reeixit Canet Rock. Aquest dissabte 2 de juliol més d'una quinzena de formacions desfilaran pel gran escenari del Pla d'en Sala, des del repertori escollit pel públic d'Els Pets fins a la sortida del sol amb Els Catarres.

La Gran Pegatina. Foto Arxiu del grup


Els valencians Aspencat presentaran el seu sisè disc d'estudi, Tot és ara (Halley Records, 2015), mentre que Manel tornaran al Pla d'en Sala amb les noves cançons de Jo competeixo (Warner). Els barcelonins Sidonie estan preparant nou disc i potser n'interpretaran alguna cançó a Canet. 

El Canet obrirà amb els guanyadors del Premi Popular Sona9 – Canet Rock, Rúpits, i clourà amb Els Catarres, encarregats de veure sortir el sol, agafant el relleu de Txarango, després de les actuacions de La Raíz, La Gran Pegatina o Itaca Band. Al festival maresmenc s'hi viuran moments únics, com ara el concert d'Els Pets amb repertori escollit pel públic de Catalunya Ràdio, l'espectacle en record a la mítica banda de heavy Sangtraït per Quim Mandado i LGP, i l'única ocasió estiuenca per gaudir de La Pols i l'Era, el projecte d'aires seixanters de Guillamino i Oriol Balanzó amb la presència d'alguns dels músics que els han acompanyat a l'estudi.

Les coordenades de la tercera edició
 
A continuació podeu llegir l'horari de les actuacions per tenir controlats tots els grups que hi actuaran: Rúpits, Premi Popular Sona9 – Canet Rock (17 h), Tardor (17.30 h), Animal (18.15 h), Blaumut (19 h), La Pols i l'Era (20 h), Sidonie (21 h), Miquel del Roig (21.40 h), Manel (22 h), Miquel del Roig (23 h), Els Pets (23.10 h), Miquel del Roig (00 h), Sangtraït per Quim Mandado i LGP (00h 10), La Gran Pegatina (1 h), La Raíz (2.30 h), Itaca Band (3.30 h), Aspencat (4.15 h) i Els Catarres (5 h).
Arxivat a: Enderrock, Pla d'en Sala, Canet de Mar, Canet rock