Buhos i Auxili a Enderrock TV

També passaran pel programa musical L'Abdominable Gallina Nauseabunda, Tete Ji i Jordi Ninus

| 23/05/2016 a les 15:00h

Aquest dijous l'emissió del programa televisiu d'Enderrock es veurà afectada causa de l'emissió en directe de la Patum de Berga. El programa s'emetrà a les 00.15 h amb Jordi Ninus com a convidat, en lloc de les 22.40 h com estava previst. 

Buhos. Foto: Juan Miguel Morales

Dilluns psicodèlic. Per començar la setmana el maresmenc Tete Ji presenta el segon disc, Medicació transcendental (Microscopi, 2016), amb cançons que s'allunyen dels sons asiàtics i s'acosten a la psicodèlia de Pink Floyd o King Crimson. En directe interpretarà "Mons paral·lels". 

Dimarts cru. Darrere l'inconfusible nom L'Abdominable Gallina Nauseabunda s'hi amaga el guitarrista Pep Rius, que també actua amb la Companyia Elèctrica Dharma. Es tracta del seu projecte en solitari de cançons crues, i a Enderrock TV cantarà "Daltabaix", del seu darrer àlbum, Gargalls (autoeditat, 2016). 

Dimecres nocturn i lluminós. "Barcelona s'il·lumina" és la cançó que Buhos presentaran a l'espai musical, inclosa al seu sisè disc, Lluna plena (Música Global, 2016). Les aus nocturnes i tropicals comencen a emprendre el vol estiuenc al festival Clòwnia de Sant Joan de les Abadesses el 25 de juny.

Dijous amorós. Jordi Ninus agafa les maletes en clau musical i canta París (Música Global), un relat de la vida en parella. El barceloní actuarà a Cardedeu aquest diumenge 29 de maig. L'emissió d'El Punt Avui TV canviarà l'horari habitual i s'emetrà a les 00.15 h a causa de la transmissió en directe de la Patum de Berga.

Divendres sincopat. La banda reggae d'Ontinyent Auxili interpretarà la cançó "Donem la cara" del seu nou disc Instants cremant (Propaganda pel Fet!, 2016). El grup està en plena gira de concerts el mes de juny: dia 3 (Sudanell), dia 4 (el Verger), dia 11 (les Borges del Camp), dia 23 (Clòwnia, Sant Joan de les Abadesses).

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 


Arxivat a: Enderrock, buhos, tete ji, enderrock tv, jordi ninus, auxili, abdominable gallina nauseabunda