Pepet i Marieta canta a l'Aplec dels Ports

Els ebrencs publiquen una nova cançó basada en el festival de la comarca dels Ports

| 21/05/2016 a les 15:00h

Pepet i Marieta són els responsables de promocionar l'edició d'enguany amb una cançó inèdita que han titulat "Som l'Aplec". Els ebrencs han enregistrat un videoclip acompanyats dels cantants de La Gossa Sorda, Aspencat, Obrint Pas i el dolçainer Pau Puig per engrescar així el públic per al festival valencià.


L'Aplec dels Ports és tot un fenomen musical, festiu i teatral. Del 29 al 31 de juliol se celebrarà la 38a edició del festival al municipi de Villores, a la comarca valenciana dels Ports. Hi actuaran Pepet i Marieta, Zoo, Pirat's Sound Sistema, Égalité, El Diluvi, La Kinky Band, Mire Vives i Borja Penalba, entre altres. 

Els ebrencs Pepet i Marieta, liderats per Josep Bordes, pujaran a l'escenari de l'Aplec dels Ports amb una cançó nova creada per a l'ocasió. Es titula "Som l'Aplec" i ha tingut la col·laboració dels cantants Xavi Sarrià (Obrint Pas), Josep Nadal (La Gossa Sorda) i Kiko Tur (Aspencat) i el dolçainer Pau Puig

L'Aplec té lloc cada any de manera itinerant en una població diferent de la comarca dels Ports, situada al nord del País Valencià. La trobada té dos objectius bàsics: defensar la unitat cultural existent entre les poblacions de banda i banda del riu Sénia i la Franja d'Aragó, i denunciar l'oblit que pateix la comarca per part de les institucions. 

En trobareu tota la informació al web del festival.
Arxivat a: Enderrock, pau puig, la gossa sorda, obrint pas, aspencat, pepet i marieta, aplec dels ports