Nous matisos a la música pop

Estrenem dues cançons del debut discogràfic del jove igualadí Roger Argemí

| 23/05/2016 a les 12:00h

Roger Argemí trepitja fort i amb tan sols 17 anys avisa que arriba per donar nous matisos al món del pop amb el seu primer àlbum, Un nou sentit (Crea Music, 2016). El debut de l'igualadí sortirà a la venda aquest divendres 27 de maig, i a Enderrock.cat n'estrenem dues cançons: el tema que bateja l'àlbum i "Descobriràs". 

Roger Argemí. Foto: Ylenia Miller

Roger Argemí és un jove de 17 anys que la setmana passada, com la majoria d'estudiants de segon de batxillerat, posava punt i final a aquesta etapa estudiantil i es preparava per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Malgrat la seva joventut, Argemí comença una nova etapa vital on la música serà la protagonista. Aquest divendres publicarà el seu primer disc, titulat Un nou sentit (Crea Music, 2016). "Durant l'estiu em centraré completament a fer música, però el setembre ho combinaré amb el Grau de Periodisme", afirma. 

Des de ben petit aquest cantautor ja tenia les idees ben clares: "La meva passió era la música, i als dotze anys m'hi vaig posar seriosament. Vaig aprendre a tocar la guitarra i ja vaig començar a penjar vídeos a Youtube". I és que l'artista s'ha fet conegut entre els més joves per publicar covers d'altres bandes com Justin Bieber, Coldplay o David Guetta. I mentre enregistrava el seu debut de cançons pròpies, ha seguit publicant versions: "Ho he fet perquè la gent em conegués. Sóc Roger Argemí i aquesta és la meva veu i aquesta és la música que m'agrada". A Enderrock.cat ja podeu escoltar com sonarà el nou disc:



L'igualadí no només va començar a difondre les revisitacions de tan jove, sinó que amb només 12 anys l'artista ja tenia inquietud per començar a compondre, encara que "no tenia gaire sentit, ni estructura, però amb l'edat n'aprens".  Ara, amb només 17 anys, ja debuta amb un treball de pop de joventut: "Volem donar un nou sentit a la música pop, tal com diu el títol. Des del meu punt de vista està una mica estancada, i hi volem donar tocs diferents". Les lletres giren al voltant de l'amor, i l'artista bromeja: "La gent del meu voltant em deia: amb 17 anys faràs un disc que només parli d'amor? Però és el que em surt de dins i crec que s'ha de potenciar. Ara, si faig un segon disc ja parlaré d'una altra cosa, per no ser monòton!".



Un nou sentit ha estat produït per Ramon Hernàndez (Margarett) i ha tingut la producció executiva de Carles Gómez (Lexu's). Per a l'edició física, l'àlbum es publicarà en dos colors diferents, blau i vermell: "No ens decidíem per un color, i creiem que així és més original", explica l'igualadí. 

Pel que fa a la gira de presentació en acústic, ja té l'estiu ben carregat de concerts: al juny actuarà a Tortosa (dia 3), l'Espluga de Francolí (dia 11), Verges (dia 17) i Igualada (dia 18). L'1 de juliol serà a Mediona, i el dia 8 a Barcelona. Aquí trobareu la resta de dates estiuenques. 
Arxivat a: Enderrock, roger argemí, nou cd, igualada, un nou sentit, descobriras