Maria Arnal i Marcel Bagés al Poesia i +

El Maresme s'omplirà de poesia i música del 7 al 17 de juliol

| 22/05/2016 a les 15:00h

L'onzena edició del festival Poesia i +, que se celebrarà del 7 al 17 de juliol, comença a prendre forma i ja té els primers confirmats: El Niño de Elche, Delorean, Maria Arnal i Marcel Bagés, entre d'altres.

Maria Arnal i Marcel Bagés. Foto: Arxiu del grup


La poesia és el fil argumental i la unió artística de les propostes del festival Poesia i +. Al timó de l'organització hi ha cares noves: Martí Sales (Surfing Sirles) i Mireia Calafell com a nous directors artístics, juntament amb Pere Almeda. 

El Niño de Elche estrenarà un espectacle especial per al festival maresmenc, la banda basca Delorean homenatjarà el músic i poeta Mikel Laboa, mentre que el duet Maria Arnal i Marcel Bagés presentarà les noves cançons de folk experimental del disc Verbena (Fina Estampa).

A més, a l'onzena edició hi haurà el Premi Nacional de Cultura de Catalunya, l'escriptora Antònia Vicens, el polifacètic Mario Gas, l'actor Toni Gomila i els poetes Enric Casasses, Lucia Pietrelli i Meritxell Cucurella-Jorba. 

Enguany el festival es desplegarà per set municipis maresmencs: Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Mataró.
Arxivat a: Enderrock, maria arnal i marcel bagés, delorean, niño de elche, poesia i +