La gira estival d'Animal

La nova banda de mestissatge ha començat la gira de presentació amb entrades exhaurides

| 24/05/2016 a les 06:59h

Els vallesans Animal van irrompre a l'escena musical el mes de febrer amb el debut discogràfic Més enllà de les paraules (Halley Records): lletres sinceres i intimistes amanides pels ritmes de fusió que ara comencen a enlairar-se en directe. Després d'exhaurir les entrades de la presentació a Barcelona, repassem la resta d'ocasions per veure'ls en directe.

Animal. Foto: Bernat Almirall


Fetes les presentacions al febrer amb el disc Més enllà de les paraules (Halley Records), Animal va llançar el tret de sortida a la gira de concert el passat dissabte 21 de maig a la sala Bikini de Barcelona, en el marc del Festival Guitar BCN. El públic va rebre amb bons ulls i orelles la proposta i l'actuació va exhaurir les entrades prèviament.

La fusió de pop, reggae i soul de la banda vallesana ha engegat així una gira estiuenca que els durà per bona part del territori català. Els mesos de juny i juliol actuaran a Rialp (3 de juny), Torroella de Montgrí (11 de juny), Tàrrega (23 de juny), Sant Joan de les Abadesses (24 de juny, Festival Clòwnia), Pollença (25 de juny, Festival per la Llengua), el Masnou (28 de juny), Beuda (1 de juliol), Canet de Mar (2 de juliol, Festival Canet Rock), Barcelona (9 de juliol, Festival Cruïlla), Sant Andreu de Llavaneres (15 de juliol), Palafrugell (21 de juliol), Igualada (23 de juliol, Festival Anòlia), Mataró (27 de juliol, Les Santes), Matadepera (28 de juliol, cicle Quan Cau la Nit) i Santa Eulàlia de Ronçana (30 de juliol).

Ben aviat anunciaran més dates al seu web.
Arxivat a: Enderrock, animal, més enllà de les paraules, concerts, agenda, festivals, entrades exhaurides, sala bikini, barcelona