Gòtic editen un EP pendent des dels 70

El 15 de juny la banda barcelonina de rock simfònic setantera el presentarà a la sala Luz de Gas

| 29/05/2016 a les 15:00h

Gegants i serpentines (autoeditat, 2016) neix d'una maqueta que no es va arribar a publicar l'any 1978. 38 anys després, la banda del rock laietà Gòtic traurà finalment l'àlbum. El quintet defensarà el seu segon llarg en un únic concert el proper 15 de juny a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Gòtic. Foto: Laia de Ahumada

L'any 1977 Gòtic van publicar el debut Escenes (DRO/East West), amb el qual van aterrar a l'escena del rock simfònic barceloní dels anys setanta. Les cançons van tenir bona rebuda per part del públic i un any més tard van decidir publicar una nova maqueta batejada com a Gegants i serpentines. No obstant això, no va veure mai la llum, ja que el segell discogràfic Gema-1 de Barcelona la va rebutjar. En aquell moment el grup va decidir dissoldre's.

Però 38 anys després, Gòtic ha decidit digitalitzar les cançons i publicar el que serà el seu segon i darrer treball. L'han finançat a través d'una campanya de micromecenatge i l'EP serà autoeditat. Gegants i serpentines ha estat remasteritzat pels tècnics originals, Enric Català i Jordi Vidal.   

Gòtic està format per Agustí Brugada (flauta travessera) com a substitut de Jep Nuix, Jordi Martí (bateria), Jordi Vilaprinyó (teclat), Rafael Escoté (baix), membre de Pegasus, i Eugeni Gil (guitarra). El quintet havia actuat diverses vegades a la mítica sala Zeleste o a l'edició del festival Canet Rock del 1978, al costat d'artistes com Pau Riba, Tequila, Blondie o Atila.

Enguany la banda únicament realitzarà una actuació per defensar el seu segon disc: el 15 de juny a la Sala Luz de Gas de Barcelona. A continuació podeu escoltar dues cançons de Gegants i serpentines

Arxivat a: Enderrock, rock, sala luz de gas, gegants i serpentines, gòtic