Guillem Roma es compromet pels refugiats

Els dies 12 i 19 de juny l'osonenc organitza dos concerts solidaris

| 28/05/2016 a les 15:00h

Enmig de la gira de festivals que portarà Guillem Roma al Minipop, l'(a)phònica i el Festival de Pedralbes, l'osonenc pujarà per actuar els dies 12 i 19 de juny a la muntanya de Bellmunt i de Cabrera, respectivament, per recollir fons per als camps d'ajuda als refugiats de Grècia.
Guillem Roma. Arxiu de l'artista

El manlleuenc Guillem Roma se suma als artistes que amb la seva música volen ajudar d'alguna manera a la gran crisi de refugiats que està protagonitzant Europa. És per això que s'enfilarà a dos cims de la geografia catalana i hi interpretarà les seves cançons, les quals beuen d'elements paisatgístics i de la natura. 

El primer concert serà el 12 de juny a les 12 h a dalt de la muntanya de Bellmunt, on estarà acompanyat pel contrabaixista Albert Vila, mentre que el 19 de juny a la muntanya de Cabrera actuarà al costat del guitarrista Guillem Plana. A més, hi assistiran voluntaris que han visitat els camps de Grècia en primera persona per explicar quina realitat viuen allà les persones afectades. En trobareu tots els detalls en aquest enllaç.

Música solidària

Ja hi ha hagut diverses iniciatives en suport als refugiats, per exemple un concert solidari l'octubre passat a la sala Apolo on van actuar Mishima, Joan Colomo, The New Raemon i Núria Graham. Fa poques setmanes el festival Canet Rock va organtizar una altra actuació amb Bonobos acompanyats per La Pegatina, Itaca Band, Doctor Prats, Animal i Gemma Humet, entre d'altres.

Per la seva banda, Txarango s'ha desplaçat dues vegades fins al camp de refugiats d'Idomeni per ajudar i donar a conèixer aquí la realitat que es viu a Grècia. 
Arxivat a: Enderrock, concert enfilats, guillem roma, concert solidari, osona