La banda emergent Pribiz actuarà al Cruïlla

La formació de Capellades i el solista Micka Luna han guanyat el certamen musical de Movistar Artsy

| 30/05/2016 a les 14:59h

Els capelladins Pribiz i el vilanoví Micka Luna produiran el seu primer disc gràcies a la plataforma de mecenatge cultural de Movistar, Movistar Artsy. El certamen segueix en curs fins al 15 de juliol. 
Pribiz. Foto: Arxiu de la banda

Movistar Artsy és una plataforma que impulsa propostes de festivals i trobades culturals d'artistes catalans. El concurs té dues rondes de votació per part del públic i un jurat especialitzat. Tots els artistes que superin més de 3.000 vots passen a una segona ronda avaluada pel jurat. Finalment, els dos guanyadors han estat Pribiz i, en segon lloc, Micka Luna. 

Pribiz
és un grup de Capellades format pels germans Pribizchuck l'any 2011 que fusiona el folk amb l'indie i el pop. La banda ja havia guanyat altres premis com el concurs del festival Pròxims, gràcies a la seva música en anglès caracteritzada per la seva simplicitat. Enguany s'han proclamat guanyadors del nou format de disc de Movistar Artsy amb la cançó "Delorean", que els permetrà enregistrar un nou àlbum i també actuar en directe al Festival Cruïlla, compartint escenari amb artistes com Robert Plant, Crystal Fighter, Damien Rice o Love of Lesbian



Per la seva banda, Micka Luna va ser el més votat pel públic amb 13.000 vots, però el jurat els ha guardonat en segon lloc. Així doncs, el vilanoví també podrà publicar el seu primer disc. Micka Luna és un artista polifacètic. Ha col·laborat en projectes de cinema, dansa contemporània, teatre experimental, moda i instal·lacions, i a més s'acosta a gèneres com les composicions simfòniques, neoclàssiques, minimalistes, electroacústiques, populars, ambient o la música experimental. 

Els dos guardonats marxen de la plataforma, però el concurs segueix obert amb tots els que han presentat la seva proposta i a l'espera de noves propostes. La segona volta del Movistar Artsy serà el 15 de juliol. El jurat tornarà examinar tots els que tinguin més de 3.000 votacions. 

Movisar Artsy també aposta per la creació de festivals i trobades culturals, i ja s'han dut a terme festivals com l'efímer-A, festival d'arts efímeres, i el Festival Simbiòtic, festival d'arts escèniques accessible a les persones amb diversitat sensorial. També ha col·laborat amb iniciatives com Serielizados, Live Soundtracks o Americana Film Fest. 


Arxivat a: Enderrock, pribiz, micka luna, movistar artsy, concurs