Entrades exhaurides per a The Penguins al Bornet

Diumenge 5 de juny la formació de reggae presentarà l'espectacle del 5è aniversari al Born CCM

| 31/05/2016 a les 06:59h

Després de Reggae per xics (Buenritmo, 2011) i Pugem al tren (Buenritmo, 2014), The Penguins celebren 5 anys del seu trajecte reggae familiar amb un espectacle d'aniversari. El 5 de juny actuaran a El Bornet, el cicle de música per als més menuts de la casa del Born de Cançons, però ja no queden entrades per assistir-hi.

The Penguins. Foto: Gaspar Morer


La banda de Sant Feliu de Llobregat va néixer fa deu anys amb el reggae com a motor principal de la proposta. El grup ha vertebrat la seva trajectòria en dos eixos: d'una banda, els discos i concerts de The Penguins com a formació de música jamaicana, i de l'altra, espectacles al voltant d'aquest gènere però pensats per a un públic infantil i familiar. 

Una dècada més tard compleixen deu i cinc anys respectivament i han decidit celebrar-ho amb un doble disc: X The Penguins (Buenritmo, 2016), que recull versions en clau reggae de cançons que els agraden dels anys seixanta, i Reggae per xics – 5 anys (Buenritmo, 2016), una prolongació del cançoner popular també sincopat, però aquesta vegada acompanyats de Carles Belda, Marc Serrat, Joan Garriga, Ramon Mirabet i Dani Nel·lo.

L'espectacle dels 5 anys de Reggae per xics aterrarà al Bornet aquest diumenge 5 de juny (12 h) al Born CCM de Barcelona. Les entrades, però, ja s'han exhaurit. Ben aviat anunciaran més dates a través del seu web, i si voleu seguir l'actualitat del grup, han obert un blog perquè els més menuts de la casa puguin seguir el projecte des de ben a prop.
Arxivat a: Enderrock, born de cançons, bornet, born ccm, barcelona, the penguins, reggae per xics, familiar, reggae