Ja és aquí la 6a edició del Minipop

Fem un cop d'ull als concerts d'aquest proper cap de setmana

| 02/06/2016 a les 15:00h

Per donar la benvinguda al mes de juny la música s'escampa per diverses localitats: el festival Minipop a Tarragona, el macrofestival Primavera Sound a Barcelona i la Festa de la Música a Sudanell.
El Petit de Cal Eril. Foto: Roman Yñan

Ja fa sis anys que Tarragona aposta per la programació familiar del Minipop, un festival intergeneracional on grans i petits gaudiran de diverses actuacions i activitats culturals. Durant el cap de setmana, pel passeig de les Palmeres passaran artistes com Judit Neddermann, que presentarà per primer cop el seu segon disc, Un segon (Satélite K), a Tarragona, el quintet barceloní Bremen o El Petit de Cal Eril, que s'estrena per primer cop en el marc d'aquest festival. També hi desfilaran Spy Light, Cola Jet Set, Luciana Tagliapietra, Guillem Roma, The New Raemon, Superpandas Dj i la selecció de David Bowie d'Alex Torío i Empar Moliner. 

El primer gran festival de la temporada estiuenca és el Primavera Sound. Entre la gran varietat de concerts i procedències dels artistes, més d'una cinquantena són catalans, com ara Alberto Montero, Nothing Places, El Último Vecino i Pina, que actuen aquest dijous 2 de juny. L'endemà serà el torn d'Inspira, Aliment, Bearoid BigSumer, entre d'altres, mentre que dissabte l'animació catalana vindrà de Manel, Joana Serrat, The Saurs o Daniel Bagmann. A la cloenda de diumenge s'hi podrà sentir Twin Drama, The Handclappers o Power Burkas. Aquí podeu recuperar la notícia específica dels músics autòctons.

Les entrades per veure The Penguins al Bornet, el germà petit del cicle Born de Cançons al Born CCM, s'han exhaurit. Els santfeliuencs bufaran les espelmes del cinquè aniversari dels seus espectacles de música jamaicana familiar i els 10 anys de la banda aquest diumenge 5 de juny. Per celebrar-ho han publicat un doble disc: X The Penguins (Buenritmo, 2016) i Reggae per xics - 5 anys (Buenritmo, 2016). 

Si marxem cap a les Terres de Ponent, Sudanell s'omplirà de festa aquests propers dies gràcies a la sisena edició de la Festa de la Música. Enguany, passaran per la localitat del Segrià grups tan diversos com la banda de reggae Auxili, el pop-rock del quartet d'Obeses, els barcelonins Pirat's Sound Sistema, el pop de Bonobos i la fusió de Showarma i els Falafels, entre molts altres.  

Per a més informació, podeu consultar l'agenda d'Enderrock.cat.
Arxivat a: Enderrock, primavera sound, minipop, festa música sudanell, bornet de cançons