Bonobos i Obeses a l'Acampada Jove

Més grups confirmats al festival: Doctor Prats, La Raíz, Strombers i Green Valley

| 02/06/2016 a les 13:30h

Ja són 21 grups els que formen el cartell de la 21a edició de l'Acampada Jove. El festival politicomusical de les JERC ha anunciat una nova remesa de bandes que desfilaran del 14 al 16 de juliol a Montblanc.

Obeses. Foto: Juan Miguel Morales


Els osonencs Obeses, millor artista del 2015 segons la crítica dels Premis Enderrock 2016, són una de les noves formacions confirmades a l'Acampada Jove. El grup hi va actuar fa un parell d'edicions, i enguany les cançons de Monstres i princeses (Músca Global, 2015) ompliran el festival de rock simfònic i electricitat. 

Bonobos també repetiran a la trobada de joves independentistes amb un nou disc de pop sota el braç, Crida! (RGB Suports). La festa tribal i la música més colorista de Doctor Prats i el ritus Aham Sigah (Música Global, 2016), els ritmes caribenys dels barcelonins i bascos Green Valley, el rock-fusió dels valencians La Raíz i uns veterans de les nits més festives, Strombers, se sumen a la nova edició.

Les bandes que ja s'havien anunciat anteriorment són El Son de la ChamaEbri Knight, La Terrasseta de PreixensLágrimas de Sangre, Sense Sal, Aspencat, AuxiliVaDeBoAtupa, Oques GrassesBuhos, AnimalMiquel del Roig i  La Barraca

Els abonaments tenen un preu de 46 euros fins al 13 de juny i es poden comprar a través del web de l'Acampada.
Arxivat a: Enderrock, la raíz, doctor prats, obeses, bonobos, montblanc, jerc, acampada jove, festivals, strombers, gren valley