El festival PAS a ritme de flamenc i música negra

The Gramophone Allstars i Obeses actuaran a la mostra de Martorell

| 02/06/2016 a les 14:59h

Ja s'ha presentat la programació de la tercera edició del festival Pont de les Arts Sonores de Martorell, amb grups internacionals com els holandesos Bruut!, el britànic Zalon o la nord-americana Velma Powell, i també amb presència de grups locals com The Gramophone Allstars Big Band o Obeses.  


La nova edició del festival Pont a les Arts Sonores (PAS) de Martorell arriba amb una forta presència de flamenc i música negra. La programació de caràcter gratuït tindrà lloc durant les nits de tres caps de setmana de juliol amb el Pont del Diable com a teló de fons. El 8 de juliol el quartet de jazz Bruut! inaugurarà la tercera edició, mentre que l'endemà la cantant de blues Velma Powell actuarà acompanyada de la seva banda habitual, Bluedays. Per tancar el primer cap de setmana, el diumenge 10 de juliol s'estrenarà l'espectacle An Evening with Big Band Jazz Maresme & The Hanfris Quartet, una combinació dels xous musicals nord-americans i les cançons a capella del quartet. En aquest cas, l'actuació serà de pagament (les entrades oscil·len entre els 8 i 10 euros).

El segon cap de setmana del PAS la música negra anirà a càrrec de The Gramophone Allstars Big Band, liderada per la veu de la maresmenca Judit Neddermann, el divendres 15 de juliol. Dos dies després hi actuarà el que havia estat vocalista de la mítica cantant Amy Winehouse, el britànic Zalon.  

El divendres 22 de juliol Obeses s'acompanyaran de la Coral Ars Nova de Martorell, mentre que el dia 23 la bailaora Sonia Ollai i el cantaor Ismael Fernández tancaran el festival a ritme de flamenc.

Com a activitat complementària, es podrà veure del 8 al 24 de juliol l'exposició fotogràfica Take it like a woman de Josep Maria Palou, un recull d'imatges de diverses artistes que s'enfilen als escenaris, com Tina Turner, Madonna, Rihanna, Patti Smith, Luz Casal, Kylie Minogue, Roxette o Liza Minnelli
Arxivat a: Enderrock, gramophone all star big band, velma powell, zalon, bruut!, juliol, martorell, festival, pas, obeses