El BarnaSants recupera el recital de Dominique A

El cantautor francès actuarà el proper dijous 9 de juny a l'Hospitalet de Llobregat

| 03/06/2016 a les 14:59h

L'artista francès Dominique A havia d'actuar el passat mes de febrer en el marc del BarnaSants però per motius personals el festival va anul·lar el concert. Mesos després s'ha pogut reprogramar l'actuació del cantautor, i el proper dijous 9 de juny presentarà el seu desè disc, Éléor (Cinq 7 / Wagram, 2015), al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat.
Dominique A. Foto: Arxiu de l'artista

Ja fa més de vint anys que Dominique Ané, conegut als escenaris com Dominique A, es va fer un nom amb la cançó "Le courage des oiseaux" ("El coratge dels ocells"). 24 anys després de la publicació d'aquest tema, l'artista arriba amb el seu desè disc, Éléor (Cinq 7 / Wagram, 2015), més proper a ritmes experimentals sense allunyar-se de la mescla que el caracteritza de la chanson francesa amb el pop anglosaxó.

Dominique A presentarà l'album el dijous 9 de juny al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat (20.30 h). Les entrades es poden comprar al web del festival de cançó d'autor. El cantautor francès hi havia d'actuar el passat mes de febrer però el concert es va anul·lar per motius personals de l'artista. Per sort, s'ha pogut reprogramar per al proper dijous. L'artista només té previstos tres concerts al territori espanyol, i un serà gràcies al BarnaSants. Començarà la minigira el dimecres 8 de juny a València, seguirà l'endemà a l'Hospitalet de Llobregat, i finalment el divendres 10 aterrarà a Madrid. 
Arxivat a: Enderrock, disc, cantautor francés, dominique a, éléor