La gira llegendària d'Obeses aterra a Montcada i Reixac

Sortegem 2 entrades dobles aquest dissabte 11 de juny

| 07/06/2016 a les 06:59h

Les cançons de Monstres i princeses (Música Global, 2015) s'enlairaran aquest dissabte 11 de juny al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. A Enderrock.cat disposem de dues entrades dobles per assistir-hi. Llegeix i participa!

Obeses. Foto: Juan Miguel Morales. 

El millor artista de l'any segons la crítica dels Premis Enderrock 2016 actuaran aquest dissabte al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. Hi aniran en format elèctric, els quatre membres del grup: Arnau Tordera (composició, veu i guitarra), Maiol Montané (bateria), Arnau Burdó (teclats) i Jaume Coll (baix).

El repertori es basarà en les cançons del tercer disc, Monstres i princeses (Música Global, 2016), i també repassaran cançons d'àlbums anteriors, Zel (Música Global, 2013) i Obesisme Il·lustrat (Música Global, 2011). 

A Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles entre els lectors i lectores. Només cal que ompliu aquest formulari. Dijous 9 de juny anunciarem els guanyadors en una notícia.

Tot i això, si us voleu assegurar que tindreu lloc, podeu aconseguir un 2x1 a l'hora de comprar entrades si envieu un correu a [email protected]. Si indiqueu 'Enderrock' a l'assumpte del missatge, podreu aconseguir el descompte. Les entrades anticipades costen 8 euros, i a taquilla, 10 euros.


Arxivat a: Concursos, obeses, montcada i reixac, osona, sorteig, descomptes