L'emergència musical d'Osona

Jornada musical a Barcelona amb grups de la comarca: Nyandú, Est Oest, Matthew McDaid i Flipats

| 09/06/2016 a les 06:59h

El 18 de juny Barcelona acollirà la primera jornada musical de petit format dedicada a grups de la comarca d'Osona sota el nom de 'R3 Com Sona Osona!'. El pati del Centre Cívic Matas i Ramis serà l'escenari per on passaran Nyandú, Est Oest, Matthew McDaid i Flipats. L'entrada és gratuïta!

Nyandú. Foto: Xevi Abril

A Osona alguns ja l'anomenen "el Liverpool català", per la gran quantitat de grups emergents que provenen de la Plana de Vic. Des de fa uns anys la comarca viu una explosió de grups cada vegada més rellevants per al panorama català, com La iaia, Núria Graham, Joana Serrat, Oques Grasses o Obeses. A més, cada vegada s'hi consoliden més festivals i cicles, com el Mercat de la Música Viva de Vic, el Foramuralla o el Voll-Damm Festival Jazz. 

És per això que el proper 18 de juny la capital catalana acollirà una jornada on els grups osonencs són els principals protagonistes. El pati del Centre Cívic Matas i Ramis, situat al barri d'Horta, esdevindrà l'escenari de quatre grups: el trio de pop-rock Nyandú, el jove quintet vigatà guanyador del Sona9 2015 Est Oest, el cantautor Matthew McDaid, que comparteix terra d'acollida entre Irlanda i Osona, i finalment el quartet originari de Torelló Flipats, que fusiona l'indie, el pop i el rock.  

La capacitat màxima de l'espai és de 200 persones i l'entrada és gratuïta. Això sí, cal reservar invitacions en aquest enllaç
Arxivat a: Enderrock, osona, barcelona, nyandú, est oest, flipats, matthew mxdadi, r3 com sona osona, horta