Ja tenim aquí la 8a edició de l'Embassa't

Fem un cop d'ull a l'agenda de concerts dels propers dies

| 09/06/2016 a les 15:00h

Aquest cap de setmana la música corre per tot el país: el Vallès ballarà al ritme de l'Embassa't, Girona amb el festival In-somni, i a Barcelona es podrà gaudir de bona música al Downtown Market, Eva Garín al Born de Cançons i la presentació del nou disc de The Excitements.


La música independent arriba al Vallès de la mà del festival Embassa't, que tindrà lloc durant tot aquest cap de setmana. Aquest dijous hi actuaran Loose Panties, Colorise i InnerCut com a aperitiu del que serà un gran cap de setmana musical. A partir de divendres 10 de juny hi passaran grups tan diversos com Pau Alabajos, Quimi Portet, Trau, Maïa Vidal i Za!, entre altres. Diumenge 11 hi haurà un parell d'actuacions gratuïtes de Yacine & The Oriental Grooves i el programa Els experts d'iCat.cat per tancar el festival. Enguany també hi haurà la secció per a infants amb el nom de Petit Embassa't la tarda del dissabte 11 de juny amb Albercocks, Inspira i Ran Ran Ran

Barcelona celebrarà la segona edició del Downtown Market al Maremagnum. Es tracta d'un mercat urbà on es pot remirar les últimes tendències de moda i la millor gastronomia, mentre s'escolta l'actuació de diversos artistes. Dissabte dia 11 a partir de les 19 h pujaran a l'escenari Tirana, Solo Astra i Joan Colomo, amb una actuació d'una hora cadascú. L'endemà a partir de les 18 h hi actuaran Bearoid, Li Parody i Los Ganglios. La resta de la jornada es podran escoltar sessions de DJ. 

Aquest dissabte 11 de juny al vespre hi haurà cita musical al Born CCM, a Barcelona, amb un concert d'entrada gratuïta de la clarinetista barcelonina Eva Garín. L'artista presentarà l'espectacle  Clariklezmer, una anàlisi sobre el klezmer, la música tradicional jueva de l'Europa de l'Est nascuda a meitat del segle XVIII. Si ens traslladem a Montcada i Reixac, Obeses oferiran un concert elèctric ple de matisos amb les cançons del seu darrer disc, Monstres i princeses (Música Global, 2015).

La banda de rhythm and soul The Excitements han publicat un nou disc d'alt voltatge i ritmes ballables. Dissabte el presentaran a la sala Apolo de Barcelona (21 h). Titulat Breaking The Rule (Penniman Records), s'endinsen una vegada més la flamant veu de Koko-Jean Davis encapçala una proposta de ritmes hipnòtics i incandescents. 

Per la seva banda, Girona s'omplirà de música amb el festival In-Somni. Aquest dijous a la nit Pantaleó hi presentaran el debut Reina Victòria (Música Global, 2015) i també tindrà lloc un homenatge a David Bowie. El divendres anirà a càrrec de The Saurs, Bullitt, Capsula Slavedown, mentre que dissabte a la tarda serà el torn de The Crab Apples, Sexy Bicycle, Waltrapa & Cashmakers i a la nit Adrià Puntí amb La clau de girar el taller (Satélite K, 2015).

Per a més informació, podeu consultar l'agenda d'Enderrock.cat.

Arxivat a: Enderrock, eva garín, downtown market, agenda, festivals, embassa't, in-somni, obeses