"Qualsevol nit pot sortir el sol" en 80 concerts simultanis

El festival Simfònic arriba a la sisena edició amb Sisa com a padrí

| 11/06/2016 a les 06:59h

Aquest dissabte 11 de juny, el festival Simfònic ha organitzat 80 concerts gratuïts i simultanis en 80 localitats de Catalunya i les Illes Balears a càrrec de diverses escoles de música. Sisa és el padrí d'aquesta edició, i per homenatjar-lo a les 19 h sonarà "Qualsevol nit pot sortir el sol" a tots els concerts. 

Imatge de recurs. Foto: Xavier Mercadé

El festival Simfònic proposa vuitanta concerts simultanis i gratuïts a diverses localitats de Catalunya i les Balears aquest dissabte 11 de juny. Les actuacions realitzades per estudiants d'escoles de música tindran lloc a espais tan diferents com el parc d'atraccions Tibidabo de Barcelona, el pati de la Casa Rull de Reus o l'església romànica de Sant Martí de Lleida.

Amb tants concerts el públic podrà escollir quin tipus de gènere vol escoltar, ja que hi participen des d'escoles de formació clàssica, música de cambra, recitals de piano, swing, jazz i gòspel, fins a estudiants de pop-rock, funk, rap, hip-hop o música electrònica. Podeu veure quin tipus de música toca a cada localitat a través d'aquest enllaç

Sisa és el padrí de la sisena edició del festival, i en honor seu, a les 7 del vespre a tots els concerts, independentment del gènere musical, s'hi interpretarà la cançó "Qualsevol nit pot sortir el sol" de manera simultània.
Arxivat a: Enderrock, balears, simultanis, 80 concerts, festival simfonic, catalunya