'Sold out' d'Oques Grasses al Born de Cançons

Ja no queden entrades per al concert de dijous 16 de juny

| 13/06/2016 a les 11:14h

El cicle de música i vi Born de Cançons tanca la 2a edició amb el cartell d'entrades exhaurides per a l'actuació d'Oques Grasses. Els osonencs presentaran les cançons del tercer disc, You Poni (Beverly Hills Records), aquest dijous 18 de juny al Born CCM. 

Oques Grasses. Foto: Xavier Mercadé


El surrealisme i la irreverència musical a l'escenari fan d'Oques Grasses una proposta única dins els grups festius de l'escena catalana. Així ho han demostrat disc rere disc: Un dia no sé com (autoeditat, 2014), Digue-n'hi com vulguis (Chesapik, 2015) i You Poni (Beverly Hills Records).

La segona temporada del cicle de música i vi Born de Cançons clourà amb la presentació a Barcelona del darrer disc dels osonencs, un treball que han donat a conèixer parcialment i amb comptagotes al llarg d'un any a través d'uns vídeos musicals a Youtube amb la ja companyia de balladors que han batejat com el nom del nou àlbum. 

El concert tindrà lloc aquest dijous 16 de juny a les 20 h, i en acabar les cançons conciliaran amb dues propostes vitivinícoles d'una D.O. catalana. 

Arxivat a: Enderrock, you poni, tercer disc, barcelona, concert, born de cançons, born ccm, oques grasses, osona