Salut, malparits!

Sopa de Cabra presenta un vi propi al festival Sons del Món anomenat 'Bona nit malparits'

| 17/06/2016 a les 12:30h

En la celebració dels 30 anys de Sopa de Cabra, el grup ha creat un vi juntament amb el celler La Vinyeta i el festival Sons del Món. L'han batejat amb el nom de Bona nit malparits, una nova proposta per al paladar de DO Empordà que es podrà tastar per primera vegada el 23 de juliol al concert dels gironins a Roses. 

Sopa de Cabra. Foto: Noemí Elias


Sopa de Cabra estan d'aniversari, i d'idees per celebrar la trentena no els en falten. Fa unes setmanes van anunciar la gira 30 anys - 3 ciutats, quatre concerts que els duran a Barcelona, Madrid i Londres. Però la festa no s'acaba aquí, i aquest dijous 16 de juny al toc d'inici del festival Sons del Món van anunciar una nova sorpresa: el vi Bona nit malparits

Creat juntament amb el festival i el celler La Vinyeta, el vi de DO Empordà barreja les varietats garnatxa i carinyena, i resulta profund, meditat i harmoniós com la seva música. El 23 de juliol es podrà degustar per primera vegada a l'actuació del grup a Roses, en el marc del festival Sons del Món.

Vi i música, de la mà
La banda liderada per Gerard Quintana i Josep Thió és l'única que portarà un vi propi al festival empordanès, però la resta d'artistes també maridaran amb propostes vitinviícoles de DO Empordà: un Perafita rosat del celler Martín Faixó amb la cantant israeliana Noa; un Vailet blanc del celler Espelt amb la música de Macaco; un Clos de les Dòmines blanc barrica del celler Cooperatiu Espolla amb la fusió de Rosario, i un Finca Olivardots vermell del celler Vinyes d’Olivardots amb les noves cançons de Manel.

A més, la novena edició del festival també tindrà com a escenari cinc cellers empordanesos on actuaran Cris Juanico, Marc Parrot, Joana Serrat, Sara Pi i Sanjosex.

A continuació podeu veure l'etiqueta de l'ampolla de Bona nit malparits


Foto: Arxiu Sons del Món

Arxivat a: Enderrock, vi, sons del món, sopa de cabra