Sopa de Cabra. Foto: Noemí Elias
Sopa de Cabra estan d'aniversari, i d'idees per celebrar la trentena no els en falten. Fa unes setmanes van anunciar
la gira 30 anys - 3 ciutats, quatre concerts que els duran a Barcelona, Madrid i Londres. Però la festa no s'acaba aquí, i aquest dijous 16 de juny al toc d'inici del festival Sons del Món van anunciar una nova sorpresa: el vi
Bona nit malparits.
Creat juntament amb el festival i el celler La Vinyeta, el vi de DO Empordà barreja les varietats garnatxa i carinyena, i resulta profund, meditat i harmoniós com la seva música. El 23 de juliol es podrà degustar per primera vegada a l'actuació del grup a Roses, en el marc del festival Sons del Món.
Vi i música, de la mà
La banda liderada per
Gerard Quintana i
Josep Thió és l'única que portarà un vi propi al festival empordanès, però la resta d'artistes també maridaran amb propostes vitinviícoles de DO Empordà: un Perafita rosat del celler Martín Faixó amb la cantant israeliana
Noa; un Vailet blanc del celler Espelt amb la música de
Macaco; un Clos de les Dòmines blanc barrica del celler Cooperatiu Espolla amb la fusió de
Rosario, i un Finca Olivardots vermell del celler Vinyes d’Olivardots amb les noves cançons de
Manel.
A més, la novena edició del festival també tindrà com a escenari cinc cellers empordanesos on actuaran
Cris Juanico,
Marc Parrot,
Joana Serrat,
Sara Pi i
Sanjosex.
A continuació podeu veure l'etiqueta de l'ampolla de
Bona nit malparits:
Foto: Arxiu Sons del Món