Dolo Beltrán i Elena Gadel al Músiques Sensibles

La 4a edició se celebrarà del 27 d'octubre al 27 de novembre

| 17/06/2016 a les 15:00h

El nou disc de Dolo Beltrán, una nit doble de neosoul amb Izah i Iseo, nit d'autor amb XY i Jo Jet i Maria Ribot i un espectacle inèdit d'Elena Gadel i Alessio Arena són algunes de les actuacions que formaran part de la quarta edició del festival Músiques Sensibles

Elena Gadel. Foto: Arxiu de l'artista


Onze artistes seran els protagonistes de la nova edició del cicle Músiques Sensibles que se celebrarà del 27 d'octubre al 27 de novembre a la sala Foyer del Gran Teatre del Liceu; una cita de tardor que destina el 10% del preu de les entrades a entitats socials. És una suma de les veus més emergents del panorama musical amb propostes artístiques més consolidades.
 
El guitarrista de Calexico Depedro presenta un nou disc en solitari i s'encarregarà d'inaugurar la quarta edició del cicle barceloní (27 d'octubre). L'endemà Elena Gadel Alessio Arena oferiran un espectacle únic i irrepetible a través del repertori de cadascun d'ells. 

La veu de Laura Cruells i el violoncel de Marçal Ayats conflueixen a XY (29 d'octubre), una proposta d'autor que s'allunya dels cànons més tradicionals i juguen amb el jazz més seductor. El duet compartirà escenari amb Jo Jet i Maria Ribot, que han escollit el cicle per presentar oficialment el seu nou llibre-disc, Lliure o descansar (autoeditat, 2016). 

Una altra estrena del Músiques Sensibles anirà a càrrec de Dolo Beltrán (24 de novembre). Copilotos (Sony Music) és el seu primer disc en solitari, pop electrònic i guitarrer que busca l’equilibri entre les ganes de ballar i d’explicar històries. 

Dues veus en alça del neosoul com Iseo i Izah actuaran la mateixa nit (25 novembre), mentre que aquesta edició també portarà el nord-americà Joshua Radin (26 de novembre). La cloenda coincidirà amb el final de gira de Joan Queralt, que acomiadarà Welcome Home (Right Here Right Now) al costat d'El Kanka, un jove cantautor madrileny que incorpora pop, ska, bolero o fins i tot pas doble al seu discurs reflexiu i irònic.

Les entrades ja es poden comprar al web del Músiques Sensibles.
Arxivat a: Enderrock, elena gadel, dolo beltran, barcelona, músiques sensibles, cicle, liceu