El dia de la música i dels refugiats

Aquest vespre la sala Apolo acull un concert solidari amb Maika Makovski i Sidonie

| 21/06/2016 a les 06:59h

Coincidint amb el Dia de la Música (21 de juny) i el Dia Mundial dels Refugiats (20 de juny), la iniciativa Mi música tu refugio organitza tres concerts simultanis a l'Estat espanyol per recaptar fons per a les persones refugiades. A Barcelona el concert serà a la sala Apolo i hi actuaran Maika Makovski, La Pegatina, Sidonie, Joana Serrat i Núria Graham, entre altres.

Núria Graham. Foto: Arxiu


Maika Makovski, La Pegatina, Amaral, Elefantes, Delafé, Sidonie, Joana Serrat i Núria Graham actuaran aquest dimarts 21 de juny a la sala Apolo en un concert solidari per recaptar fons per als refugiats. Les entrades valen 15 euros de manera anticipada (18 a taquilla) i es poden comprar a través d'aquest enllaç

El concert de Barcelona començarà a les 20.30 h (obertura de portes a les 20 h). D'altra banda, també han organitzat un concert a la sala La Riviera de Madrid amb Jacobo Serra, Vetusta Morla, Luis Eduardo Aute i La Habitación Roja, entre altres; mentre que a Ferrol (Galícia) actuaran al Teatre Jofre Disco las Palmeras!, Eladio y los Seres Queridos i Nico Pastoriza, entre altres.

Els beneficis aniran destinats a tres organitzacions que ajuden les persones refugiades a l'Estat espanyol –ACCEM, CEAR i Cruz Roja–. Segons explica la iniciativa 'Mi música tu refugio' els diners els permeten gestionar l'ajuda a l'escolarització dels infants que arriben o a la inserció laboral, entre altres. 
Arxivat a: Enderrock, concert, refugiats, sala apolo, barcelona, maika makovsi, la pegatina, núria graham, sidonie, joana serrat, mi música tu refugio