A la pell de Pavvla

Estrenem el videoclip del segon senzill del projecte musical de Paula Jornet: "Skin"

| 22/06/2016 a les 11:30h

A mig camí entre el folk i l'electrònica, Pavvla ha presentat dues cançons com a preludi del seu primer disc, que sortirà a la llum a final d'any. La cantant i actriu ha anat fins a Anglaterra per cursar-hi composició, però és a casa on publicarà el seu debut. A Enderrock.cat avancem en exclusiva un nou clip on entrellaça les seves dues passions: la música i la interpretació.

Pavvla. Foto: Noelia Andrés

Darrere Pavvla, que es pronuncia Paula, s'hi amaga Paula Jornet, una artista de 19 anys que ha iniciat la seva carrera professional a la televisió. Als seguidors de la telesèrie La Riera no els cal referències, però per als menys avesats a la sèrie, Jornet hi apareix des de la primera temporada com a Ariadna Guitart. L'artista santcugatenca, però, assegura que no podria triar entre una de les dues professions: "Actuar i escriure cançons són, literalment, les dues úniques coses que sé fer i que em fan feliç!".

Aquest curs s'ha traslladat a Brighton (Anglaterra) per estudiar composició a l'escola de música BIMM, d'on han sortit artistes com James Bay, The Kooks o George Ezra. Allà ha defensat les seves cançons en directe en petits escenaris de pubs anglesos: "Als pubs et trobes de tot, gent que acaba de sortir de l'oficina i puja a tocar les quatre cançons típiques per desfogar-se una mica i músics que hi toquen cada nit, per promoure el seu projecte, intentant que algun mànager o alguna discogràfica els escolti i se n'enamori", explica Jornet, i hi afegeix: "I és el lloc perfecte per cagar-la i aprendre, perquè la majoria de gent va massa beguda per adonar-se que no ho estàs fent bé!".


 
Declan McKennaSoko, AuroraThe Last Shadow Puppets són els artistes que sonen al reproductor de Pavvla últimament. Tastaolletes d'estils i gèneres, quan torni cap a Catalunya començarà a enregistrar el seu primer disc, que editarà el segell Luup Records a final d'any. Inclourà cançons antigues que va escriure fa anys, "quan no sabia que algun dia sortirien de la meva habitació". 

"Vull veure l'estudi de gravació com un laboratori on poder experimentar i jugar una mica", valora. Aquesta és la manera com ha enregistrat els dos primers senzills: "Young" i "Skin". Tots dos els ha publicat en format de videoclip, i a Enderrock.cat n'estrenem el darrer: "Volia un clip íntim i senzill; m'agradava la idea que algú es despullés davant la càmera. Potser no literalment, però sí metafòricament". 
Arxivat a: Enderrock, estrena, pop, PAVVLA, paula jornet, la riera, tv3, sant cugat del vallès, anglaterra, skin, videoclip