La determinació de Ju

Estrenem el videoclip "Decisió", cançó inclosa al seu primer disc, que sortirà la setmana vinent

| 22/06/2016 a les 15:00h

Osona és terra de músics, i avui descobrirem una nova proposta musical. Ju és una jove cantant de Gurb que a través del pop-rock i reggae expressa les seves vivències personals. El 29 de juny publicarà el seu primer disc –del qual no vol revelar el nom encara–, i a Enderrock.cat estrena el videoclip d'una de les cançons: "Decisió".
JU. Foto: Xavi Gomez

L'osonenca ha viscut la música de primera mà des de ben petita. El seu pare, Ricard Puigdomènech, és guitarrista i ha tocat amb Loquillo y Trogloditas i actualment amb Strombers. A més, té un estudi de gravació, Sonic Studios, centre d'operacions del que serà el primer disc de Ju: "Ha estat un procés molt emocionant. Amb el meu pare tenim molta confiança i ha estat una sorpresa que tinguem els mateixos gustos. L'hem gravat al llarg de dos anys, des de la tranquil·litat. L'hem volgut perfeccionar". 

Ju, reducció de Judit, ha col·laborat en clips de Strombers ("Marieta") i d'Obeses ("Regala petons"), entre altres. Però, a més, escolta molta música catalana. Li agrada Oques Grasses, Núria Graham, Obeses i la seva última descoberta, Nyandú. L'artista s'ha presentat amb banda al concurs comarcal Vicsona i n'ha estat una de les finalistes: podrà actuar aquest estiu a la Festa Major de la capital osonenca i també al Mercat de Música Viva al setembre.



Després de publicar fa uns mesos el senzill "Temps", a Enderrock.cat n'estrenem una nova cançó, "Decisió", amb imatges d'un directe a la sala La Mirona de Salt. "Penso que tots ens trobem en situacions en què hem d'escollir un camí. Tens dubtes i indecisions que no et permeten passar a l'acció. En aquesta cançó parlo de buscar la consciència del que volem amb fermesa i convicció, d'intentar moure peces per aconseguir-ho", explica. 

El primer disc de Ju sortirà a la llum el 29 de juny, i d'aquí a uns dies n'anunciarà el nom a través de les xarxes socials.
Arxivat a: Enderrock