5 raons compromeses del Clòwnia

Comença la 3a edició del festival de Sant Joan de les Abadesses

| 23/06/2016 a les 07:00h

Al llarg de tres dies, del 23 al 25 de juny, el municipi del Ripollès acull el Clòwnia, el festival impulsat per Txarango que reuneix música, circ i compromís social. Amb la programació ben apresa, a Enderrock.cat presentem cinc motius que fan de la proposta una cita estival única. 



1. Els ideòlegs i instigadors del festival, Txarango, no hi actuaran enguany. Immersos en la preparació del seu tercer disc, al Clòwnia treballen entre bastidors perquè tot estigui en ordre.

2. El festival ha plantejat conjuntament amb l’Ajuntament del municipi oferir com a gran novetat una revetlla de Sant Joan de concerts gratuïts pels carrers del poble. Música, foc i festa amb Auxili, Albercocks, Pepet i Marieta, la colla de foc Diabladesses i Caribbean Dandy!

3. Una de les actuacions més emotives anirà a càrrec del cor infantil africà Safari. La coral de nens i nenes ugandesos sortirà per primera vegada del seu país. Una part dels beneficis de la moneda solidària del festival –el festiclown– aniran destinats a aquest col·lectiu.

4. Protagonistes de l’edició anterior, les sinergies entre el Festiclown i el Clòwnia es manifestaran amb una actuació de l’actor Pepe Viyuela, Kanbahiota i Los Pringaos en contra de l’ocupació sionista de Palestina (divendres 24 de juny a les 17.15 h a la carpa Ciutat de Clòwnia).

5. El multidisciplinari Guillem Albà, escenògraf del concert final de Txarango Som mar, presentarà dos espectacles i tallers de clown per desenterrar el pallasso que tots portem a dintre.
Arxivat a: Enderrock, festivals, clòwnia, sant joan de les abadesses, txarango