Apte per a beatlemaníacs

Oferta especial per als lectors d'Enderrock a l'11a edició del Beatles Weekend

| 25/06/2016 a les 07:00h

El festival Beatles Weekend és tot un homenatge als quatre genis de Liverpool. Del 5 al 10 de juliol l'Estartit se submergirà en la música i cultura dels britànics amb exposicions, propostes culinàries i concerts. Si vols gaudir d'un cap de setmana a ritme de pop seixanter, tenim una proposta deliciosa per als lectors d'Enderrock!

Trau. Foto: Juan Miguel Morales


Cinc dies dedicats exclusivament als fab four; un tribut als quatre genis de Liverpool que van marcar una nova era en la música pop. L'onzena edició del Beatles Weekend coincidirà amb el 50è aniversari d'un dels discos més preuats de la banda, Revolver (Parlophone, 1966). Però també estan d'aniversari els Rolling Stones –pel disc Aftermath (Decca, 1966)–, a qui sempre s'ha atorgat certa enemistat amb l'altre quartet. 

Llegenda o veritat, al festival organitzen un concert central amb les bandes de tribut més rellevants de cadascun dels dos grups: Abbey Road i Smoking Stones. El duel tindrà lloc el dissabte 9 de juliol a la plaça de la Llevantina. 

Per fer de la cita una experiència rodona, a Enderrock disposem d'una promoció exclusiva per als lectors de la revista: un pack que inclou allotjament (a triar entre hotel o apartament), un trajecte amb vaixell per les Illes Medes amb música en directe (el mateix dissabte) i l'entrada al concert Beatles vs Stones des de 48 € per persona. 

Les reserves es poden fer a l'Estació Nàutica de l'Estartit – Illes Medes a través del correu electrònic [email protected] o al telèfon 972 75 06 99.

El Submarí Groc desembarca a l'Estartit

El Beatles Weekend impregnarà el municipi costaner de tot l'univers beatlemaníac, amb exposicions, còctels inspirats en la seva música, i evidentment moltes actuacions en directe. Una d'aquestes serà a càrrec dels santboians Trau, guanyadors del Sona9 2014. Grans amants del pop psicodèlic i dels Beatles, oferiran un concert de versions dels seus ídols. D'altra banda, a cada edició el festival atorga el Premi Beatlemaníac de l'any, i enguany el guardó serà per a Joana Biarnés, que signa una exposició amb fotografies de la visita del quartet de Liverpool a Barcelona. 
Arxivat a: Enderrock, festivals, beatles weekend, l'estartit, trau, abbey road, smoking stones