La cançó de l'estiu de La Soul Machine

El nou tema de la banda de Falset "Fes-te l'estiu" acompanyarà l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio

| 23/06/2016 a les 06:59h

Precedits per Projecte MutPepet i Marieta, Els CatarresThe Pinker TonesThe Pepper Pots, la formació del Priorat La Soul Machine serà l'encarregada de la banda sonora estiuenca de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio. La cançó es titularà "Fes-te l'estiu" i es podrà escoltar a partir del 4 de juliol.
La Soul Machine d'estiu. Foto: Arxiu del grup

A La Soul Machine els agraden les cançons temporals. La formació de música negra va presentar una peça nadalenca ("Això és Nadal") per desitjar bones festes, i ara en presentaran una altra per als mesos més calorosos.

"Fes-te l'estiu" és una crida optimista a l'estiu més propi de cadascú, una cançó on tothom es podrà sentir representat. El tema acompanyarà la campanya estiuenca de TV3 i Catalunya Ràdio i sortirà a la llum el 4 de juliol. De moment només se'n pot escoltar un fragment al següent vídeo: 



La banda de Falset està formada per Manu Ruiz i Josué Barceló (veus), Francesc Brull (baix), Toni Just (guitarra), Pau Terol (piano), Carlos Brull (bateria), Raul Viñes (saxo tenor), Cisco Barceló (saxo baríton) i Jordi Barceló (trombó). L'any passat van publicar el segon disc, Terra negra (RGB Suports, 2015), un conjunt de cançons pròpies de soul, funk i rhyhtm'n'blues.
Arxivat a: Enderrock, catalunya ràdio, tv3, cançó de l'estiu, falset, la soul machine, fes-te l'estiu