"El noi del port", una havanera solidària

La nova cançó s'ha escrit per recaptar fons per al Banc dels Aliments gironí

| 26/06/2016 a les 07:00h

"El noi del port" narra una història corprenedora escrita per Edgar Massagú (Pulpopop) i amb música de Xavi Pendón (Bon Vent), l'emblema d'una nova campanya del Banc dels Aliments de les comarques gironines per tal de recaptar fons per comprar conserves de peix.

El protagonista del clip "El noi del port". Foto: Arxiu de la campanya


“El noi del port” narra la història d’un noiet rodamón que viu al port i, per poder menjar, espera les restes de peix que li donen els pescadors. La cançó també posa de manifest la difícil situació actual de la pesca artesana. 

Amb lletra d'Edgar Massegú (Pulpopop) i música de Xavi Pendón (Bon Vent), la cançó es pot descarregar a través d'aquest enllaç a partir d'un euro. Al tema també hi han col·laborat el baríton Xavi Jonama (L’Empordanet), Les Anxovetes i Neus Mar. A més, a la campanya s'hi sumen altres grups de música que a partir de vídeos curts conviden a participar a la iniciativa, com ara els empordanesos The Gruixut's.

En el marc de la 50a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell també es realitzarà accions recaptatòries de conserves de peix per al Banc dels Aliments. 

També podeu seguir les novetats del projecte El Noi del Port a través de les xarxes socials: Facebook i Twitter.

Arxivat a: Enderrock, el noi del port, pulpopop, banc dels aliments girona, havanera, solidaritat