Els catalans seleccionats a Girando Por Salas

7 grups i solistes dels Països Catalans actuaran a les sales de l'Estat espanyol

| 29/06/2016 a les 14:59h

La setena edició de la iniciativa Girando Por Salas ha presentat les 26 bandes seleccionades que faran gira arreu del territori estatal de l'octubre al març de l'any vinent. Entre les formacions emergents catalanes destaquen Enric Verdaguer, Eva Fernández, Marina BBFace & The Beatroots i Santos.

Enric Verdaguer. Foto: Juan Miguel Morales


A la nova edició de la plataforma en suport als grups emergents Girando Por Salas, organitzada per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), s'hi ha presentat més d'un miler de propostes, de les quals gairebé 200 provenien dels Països Catalans. 

Després de sumar el vot del públic el jurat ha emès el veredicte, i dels 26 artistes escollits, 7 són catalans: Beach Beach, Cala Vento, Enric Verdaguer, Eva Fernández, Marina BBFace & The Beatroots, Odio París i Santos

Girando Por Salas ofereix una gira de mínim sis concerts entre els mesos d'octubre de 2016 i març de 2017 fora de la seva comunitat autònoma, o bé a un mínim de 300 km del municipi de residència dins la mateixa comunitat. Aquí podeu consultar la resta de seleccionats de la setena edició.  
Arxivat a: Enderrock, santos, marina bbface & the beatroots, eva fernández, enric verdaguer, girando por salas, cala vento, beach beach, odio parís