El pop-rock se suma al festival Fringe

Del 27 al 29 de juliol Torroella de Montgrí i l'Estartit acolliran 25 concerts gratuïts

| 01/07/2016 a les 06:59h

El festival Fringe obre la porta als joves talents de formacions i escoles superiors de música de Catalunya, la Gran Bretanya, França i Alemanya. Del 27 al 29 de juliol es programen 25 concerts gratuïts a Torroella de Montgrí, l'Estartit, i com a novetat també a Barcelona, per gaudir de la música d'una vuitantena d'intèrprets novells. A la tercera edició s'incorpora el pop-rock al cartell amb els grups del Sona9 Coet i Est Oest

Est Oest. Foto: Carles Rodríguez

 
Música antiga, jazz, flamenc i música clàssica són els pilars del festival Fringe. Però a la tercera edició obre les portes al pop-rock amb la col·laboració del concurs Sona9, amb els guanyadors de la darrera edició, Est Oest, i els santboians Coet –Premi Joventut del Sona9 2015–. 

Del 27 al 29 de juliol Torroella de Montgrí i l'Estartit acolliran bona part de la programació, però a la tercera edició la capital catalana també rebrà joves talents als jardins del Palau Robert. En total, seran 80 músics de sis conservatoris i escoles superiors de música.

Pel que fa a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) hi actuaran The Beauty Fools (música antiga), Paul Bosaurder (flamenc), Dichos Diablos (música antiga) i Kebyart Ensemble (clàssica); del Taller de Músics, Magnus Luna (jazz fusió), Marc Martín Trio (jazz), Artur Cabanas (blues) i Paper de Plàstic (folk), i del Conservatori del Liceu, Duet Rêves (clàssica), Duo Euterpe (clàssica), Trio Jakob (clàssica) i SuperSax Project (jazz). 

El festival portarà dues formacions de la Guidhall School of Music & Drama de Londres, Idiomelo Ensemble i Sequoia Trio (música clàssica), l'Ensemble DAI Contemporain (música contemporània) del Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París, i dos grups alemanys de l'escola Hochschule für Musik Freiburg: Nanae Kubo (música contemporània) i Funkafized (jazz fusió).
Arxivat a: Enderrock