Mig segle de rivalitat

Batalla entre les cançons de Beatles i Stones al Beatles Weekend

| 03/07/2016 a les 15:00h

L'etern dilema d'escollir entre BeatlesStones ha portat el Beatles Weekend a programar una batalla el dissabte 9 de juliol entre les bandes de tribut Abbey Road i Smoking Stones, coincidint amb el 50è aniversari dels discos Revolver (EMI, 1966) dels fab four i Aftermath (Parlophone, 1966) dels londinencs.

Abbey Road. Foto: Xavier Mercadé


El setè àlbum dels Beatles, Revolver, contenia peces tan emblemàtiques com “Taxman”, “Eleanor Rigby” o la inoblidable “Yellow Submarine”. D’altra banda, el mateix any els Rolling Stones celebraven la publicació del disc Aftermath.

Són dues efemèrides per a dues bandes que han marcat un abans i un després en la història de la música moderna; dos grups que han influenciat moltes generacions d’artistes i que sempre han creat controvèrsia: ets dels Beatles o ets dels Stones?

El festival Beatles Weekend 2016 farà possible una escenificació d’aquesta eterna batalla posant en un mateix escenari Abbey Road i Smoking Stones, dues formacions catalanes de referència en el panorama dels grups de tribut a The Beatles i The Rolling Stones, respectivament. A la primera part les dues bandes interpretaran les cançons dels uns i dels altres intentant demostrar davant el públic qui era millor. El final de festa reunirà els dos grups a l’escenari en un xou conjunt. Les entrades es podran comprar al festival adquirint pomes Apple i els discos de tribut.

Cap de setmana amb descomptes especials per als lectors d'Enderrock
Si no et vols perdre la batalla, el Beatles Weekend proposa una oferta per als lectors de la revista que inclou a
llotjament (a triar entre hotel o apartament), un trajecte amb vaixell per les Illes Medes amb música en directe (el mateix dissabte) i l'entrada al concert Beatles vs Stones des de 48 euros per persona. En aquesta notícia hi trobreu més informació i les dades per fer la reserva.

Arxivat a: Enderrock, festivals, beatles weekend, beatles, rolling stones, l'estartit, abbey road, smoking stones