Vacances musicals per als més petits

Presentem 6 activitats per a tots els gustos: des de rock i folk, fins a glosa i música clàssica

| 07/07/2016 a les 06:59h

L'oferta musical per als més menuts de la casa no només se centra en els festivals de música familiar. Els infants poden gaudir durant les vacances de diverses colònies i estades dedicades exclusivament a la música. A Enderrock.cat recollim 6 propostes amb molt de ritme!

Campus Rock. Foto: Arxiu Campus Rock

Campus Rock

El Campus Rock torna a aparèixer aquest juliol a Piera, Lleida i Girona. És una escola per a joves interessats en el pop-rock, que tindran l'oportunitat de reforçar els seus coneixements musicals amb diversos professionals. Les estades són d'entre 2 i 4 dies, i l'alumne aprèn a tocar i interpretar des de diferents enfocaments artístics. També es pot gaudir d'un intercanvi d'idees entre músics. 

Enguany col·laboraran diversos artistes referents com els creadors de la iniciativa Jimmy Piñol i Toni Xuclà; Bertha Garcia 'Nuna' i David Ibarz a Lleida i Piera; el guitarrista de Gossos Santi Serratosa i el teclista d'Els Pets Joan-Pau Chaves a Lleida i el cantautor Joan Dausà a Girona. 

Escola d'estiu de glosa

Una altra proposta molt diferent i per a no tan joves, és la de la cinquena edició de les colònies de glosa que es fan a Espolla (Alt Empordà). Es pot aprendre a fer glosa, creació poètica i improvisar. També compta amb col·laboradors de luxe, com els poetes Josep Pedrals i Enric Casasses o els músics tradicionals Marcel Casellas, Jaume ArnellaPep Gimeno 'Botifarra'. 

Camerata XXI
Des del 1991 la Camerata XXI organitza unes colònies de 6 dies pels nens d'entre 7 i 13 anys que tot just comencen a aprendre a tocar un instrument. 

Escola Folk Pirineu
Arriba la quinzena edició de les úniques colònies que es fan de música tradicional catalana a l'Alt Urgell. S'han inscrit 123 músics d'edats diverses que tindran l'oportunitat d'aprendre els instruments, cançons i balls tradicionals dels pobles pirinencs. 

Camp Rock Macedònia
Al Pla de l'Estany se celebrarà el Camp Rock, on Macedònia participarà activament convivint amb la resta d'estudiants. Es realitzaran dos torns de 6 dies a finals de mes. 

Xanascat
La Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya organitza una estada d'una setmana per a joves d'entre 6 i 17 anys. La iniciativa ofereix classes instrumentals, assajos conjunts i audicions diàries. 
Arxivat a: Enderrock, joan dausà, campus rock, folk, lleida, piera, girona, lux'n'busto, macedònia, glosa