Assajos oberts de Painomi

Els dies 28, 29 i 30 de juliol el quartet de Martorell obre les portes dels seus locals d'assaig

| 10/07/2016 a les 14:59h

La formació del Baix Llobregat convida els seus seguidors a veure com treballen a baix de l'escenari. En un ambient familiar a la fresca, Painomi organitzen tres assajos oberts a final de juliol per presentar les cançons del seu segon disc, Podria ser pitjor, podria ploure (RGB Suports). 

Painomi. Foto: Paula Costas

Painomi obrirà les portes dels seus espais d'assaig a tothom que vulgui conèixer com treballen. El 28 de juliol seran a Sant Esteve Sesrovires, i el 29 i el 30 a Sant Andreu de la Barca. 

Rere el nom d'aquestes postres japoneses hi ha quatre noies: dues cantants, una pianista i una violinista. Les martorellenques van publicar a final de maig un segon àlbum, Podria ser pitjor, podria ploure (RGB Suports, 2016). Es tracta d'un recull de deu cançons en català que situen l'oient a la realitat desafortunada, el pas de la vida i la quotidianitat. L'àlbum marca un abans i un després, que introdueix nous sons, ritmes tribals i familiars, i que manté un nexe narratiu comú entre els temes. 

Si voleu conèixer de prop les cançons de la banda, podeu enviar un correu electrònic a [email protected] per reservar plaça en algun dels assajos. L'aforament és limitat. 

Arxivat a: Enderrock, martorell, a la fresca, assaig, Painomi