Manel canten al Castell de Miravet

Aquest dissabte 9 de juliol se celebra el IV Mirarock

| 09/07/2016 a les 15:00h

L'atmosfera electrònica i captivadora de Jo competeixo (DiscMedi/Warner, 2016) de Manel serà la gran protagonista del IV Mirarock aquest dissabte 9 de juliol juntament amb Sense SalMano's Rock.

Manel. Foto: Noemí Elias


Si el segon disc Manel el va titular 10 milles per veure una bona armadura (DiscMedi/Warner, 2011), és amb el quart disc que actuaran en un escenari emblemàtic i ple d'històries de cavalleries. El Castell de Miravet, patrimoni cultural de la Generalitat de Catalunya, obre les portes als melòmans gràcies al IV Mirarock. 

Serà l'única ocasió per veure els barcelonins a les Terres de l'Ebre. La nit la completaran els joves vallesans Sense Sal, que han jugat també a sons elèctrics en el seu pop-folk iniciàtic, i les versions més contundents de la formació Mano's Rock.

Les entrades anticipades es poden comprar per 12 euros aquí (a taquilla en valen 17). El concert començarà a les 23 h, i des d'una hora i mitja abans l'organització posa a disposició del públic autocars gratuïts per accedir al castell des de Miravet. L'accés per a vehicles particulars estarà restringit. 

Arxivat a: Enderrock, sense sal, festivals, mirarock, miravet, castell de miravet, manel, mano's rock