Núria Graham i Clara Peya a l'Hemnes festival

Les dones artistes són les protagonistes de la cita de l'Alt Pirineu

| 13/07/2016 a les 14:59h

El 4 i 5 d'agost se celebrarà l'Hemnes Festival, una proposta d'activitats gratuïtes a la fresca que ofereix dansa, música i altres disciplines artístiques. Núria Graham, Clara Peya i Esther Condal són algunes de les artistes protagonsites d'un festival cent per cent femení a l'Alt Pirineu.



L'Hemnes Festival proposa un seguit de concerts que tindran lloc el 4 i 5 d'agost a tres poblacions de la Vall d'Aran: Santuari de Montgarri (Naut d'Aran), Baqueira i Salardú. La proposta pretén portar la música d'autor al Pirineu aranès mitjançant veus femenines i estimular l'ús dels espais que ens ofereix la natura. 

Pel que fa a la programació musical, a la tercera edició hi actuaran la guanyadora del Premi Enderrock 2016 segons la crítica a millor disc en llengua no catalana Núria Graham i també Clara Peya, Esther Condal, BelLu Rois i Brigitte Laverne. També hi haurà grups de música en format acústic com Las Monacas o The Crab Apples.

Un total de 16 activitats gratuïtes i a l'aire lliure forma l'Hemnes Festival d'enguany, una iniciativa on totes les protagonistes són dones. A banda dels concerts, també s'organitzaran exhibicions de dansa i altres disciplines artístiques. També hi haurà alguna xerrada sobre salut i natura.

Al seu web hi podreu trobar més informació. 

Arxivat a: Enderrock, acústic, cançó d'autor, a la fresca, pirineu, aire lliure