En marxa el Premi Puig-porret 2016

El certamen premia el millor projecte de creació musical

| 13/07/2016 a les 12:30h

Un any més el Mercat de Música Viva de Vic obre la convocatòria del Premi Puig-porret, un certamen per a la promoció de nous projectes musicals. Adreçat a músics de tots els estils excepte la música clàssica, s'hi pot enviar propostes fins al 9 de setembre.

Joan Colomo. Foto: Ivan Caster


La nova edició del Premi Puig-porret 2016 estarà oberta fins al 9 de setembre. El guanyador es donarà a conèixer al concert inaugural del MMVV 2016, rebrà una remuneració de 10.000 euros i podrà actuar a l'edició 2017 del Mercat. 

El certamen està destinat a grups i artistes catalans o residents a Catalunya de tots els estils musicals excepte de música clàssica. La resta de bases del concurs les podeu consultar aquí

Festa de balls per salvar el món
El dimecres 14 de setembre la Carpa Negra acollirà l'estrena del Premi Puig-porret atorgat l'edició passada, l'espectacle Festa de balls per salvar el món. Es tracta d'un musical multidisciplinar i interactiu amb el públic. El repertori estarà basat en cançons populars del segle XX, totes ballables, que coincideixen amb alguns canvis històrics: les primaveres àrabs, el 23-F o la crisi econòmica a ritme de "Gagnam Style" o "Saturday Night". És un espectacle de Joan Colomo, Miquel Àngel Blanca (Manos de Topo), Sara Fontán, Edi Pou, Jordi Vílchez i Maria García Vera.
Arxivat a: Enderrock, premi puig-porret, vic, mmvv, mercat de música viva de vic, joan colomo, festa de balls per salvar el món, certamen, concurs