Ja es pot votar el Premi Cerverí 2016

Oberta la votació popular per a la millor lletra de cançó en català de la temporada

| 14/07/2016 a les 11:30h

Manel, Adrià Puntí, Inspira, Xavier Baró i Renaldo & Clara, El Petit de Cal Eril, Isaac Ulam, Joan Colomo i Quimi Portet són els vuits finalistes del Premi Cerverí 2016. Fins al 15 de setembre el públic pot votar la millor lletra de cançó de la temporada. 

Xarim Aresté. Foto: Noemí Elias


El certamen impulsat per Catalunya Ràdio, iCat.cat i la Fundació Prudenci Bertrana, amb la col·laboració d'Enderrock, es torna a posar en marxa per escollir quina és la millor lletra de cançó d'aquest any. Les vuit cançons escollides pel jurat són: "Jo competeixo" de Manel, "La clau de girar el taller" d'Adrià Puntí, "Al meu davant" d'Inspira, "Desbandada de vots" de Xavier Baró i Renaldo & Clara, "El plor" d'El Petit de Cal Eril, "He creuat el riu" d'Isaac Ulam, "Les coses" de Joan Colomo i "On vas, cowboy" de Quimi Portet

El públic ja pot votar fins al 15 de setembre a les 15 h a través d'aquest enllaç. El 22 de setembre es donarà a conèixer el guanyador a la gala de lliurament dels Premis Prudenci Bertrana – Premis Literaris de Girona. 

Palmarès històric
Xarim Aresté va guanyar el premi a l'edició passada per a la cançó "A l'univers li sua", i els anys anteriors "Me'n vaig" d'Els Pets (2014), "I Beg you Pardon" de Blaumut (2013, especial Any Espriu), "Una altra galàxia" de Pastora (2012), "Benvolgut" de Manel (2011), etc. El guardó va néixer l'any 1995 i la primera cançó escollida va ser "Al teu costat" de Sau.
Arxivat a: Enderrock, el petit de cal eril, concurs, premi cerverí, catalunya ràdio, votació popular, manel, adrià puntí, inspira, xavier baró, renaldo clara, isaac ulam, joan colomo