Lubianka improvisarà enmig dels Monegros

La banda psicodèlica engega una campanya de micromecenatge per tal d'enregistrar els concerts

| 17/07/2016 a les 15:00h

El desert dels Monegros tornarà a acollir la psicodèlia barcelonina de Lubianka. El grup es desplaçarà a l'Aragó per enregistrar un seguit de concerts improvisats. 

Lubianka. Foto: Arxiu d'Enderrock

Lubianka
prepara una nova aventura al desert dels Monegros, concretament a l'Església de la Virgen Vieja, a Sariñea, i a Pallaruelo dels Monegros, Moncalvo. Volen enregistrar un concert múltiple en l'ambient idíl·lic del desert aragonès. L'any 2011 ho van intentar però no va ser possible per falta de mitjans tècnics. Al setembre repetiran l'experiència i acabaran el projecte que van iniciar fa temps. 

El concert serà enregistrat en vídeo i àudio al llarg de dues jornades, i tocaran música improvisada, deixant-se endur per l'ambient. Els barcelonins conviden als oients a assistir-hi com a públic i viure-ho en primera persona.

El grup de psicodèlia ja ha enregistrat dos àlbums d'índole ambiental semblant: Naufragis (autoeditat, 2011) i Cerimònies (Tonzonen Records, 2015). Amb aquest projecte, que té previst sortir a la llum al cap de dos o tres mesos de la gravació, la formació pretén publicar un DVD amb el resultat de les sessions enregistrades. 

Lubianka ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami amb la qual pretén aconseguir el finançament per contractar un tècnic de so i un tècnic d'imatge, vídeo i il·luminació, i pagar el material de gravació.

Arxivat a: Enderrock, monegros, verkami, micromecenatge, lubianka