Les Sueques i Bigott al Festigàbal

L'11a edició tindrà lloc els dies 18 i 19 d'agost

| 15/07/2016 a les 15:00h

L'Associació cultural no renuncia a la música malgrat les sancions rebudes, i tornarà a treure el cap per la Festa Major del barri de Gràcia de Barcelona. A l'11a edició del Festigàbal Bigott, Futuro Terror, Les Sueques i Los Ganglios ompliran l'espai de La Sedeta el 18 i 19 d'agost. 

Les Sueques. Foto: Arxiu del grup


La sala gracienca Heliogàbal torna a programar concerts en el marc del Festigàbal. L'onzena edició se celebrarà al pati del Centre Cívic de La Sedeta els dies 18 i 19 d'agost, coincidint amb les Festes de Gràcia. 

Hi actuaran grups com Bigott, que publicarà nou disc a l'octubre, My Friends Are Dead (Grabaciones en el mar, 2016), i pot ser que a Gràcia ja en deixi caure alguna cançó. Les Sueques, amb el seu característic estil proper al punk-rock, pop i rock distorsionat faran suar de valent el públic amb el darrer disc Educació física (El Genio Equivocado, 2015), mentre que els alacantins Futuro Terror presentaran Su nombre es otro (BCore Disc, 2016). Els barcelonins procedents de Badajoz Los Ganglios tanquen els primers grups confirmats. D'aquí a un parell de setmanes l'Heliogàbal donarà a conèixer dos grups més que tancaran el cartell. 

L'associació cultural situada al carrer Ramon y Cajal número 80 ha hagut d'aturar l'activitat a causa d'unes multes relacionades amb l'aforament i el soroll al bar. Però amb el Festigàbal, la sala pretén mantenir-se viva més enllà de la seva seu per tal de participar a les festes del seu barri. 
Arxivat a: Enderrock, la sedeta, festa major, gràcia, festigàbal, heliogàbal, barcelona