Jazz que arriba a bon port

Janine Johnson Quartet i Vernau Mier actuaran a la 3a edició del festival Jazz al Port de l'Escala

| 21/07/2016 a les 15:00h

L'Escala acollirà una nova edició del festival Jazz al Port del 9 a l'11 de setembre. El cartell porta artistes de música moderna i contemporània com Janine Johnson QuartetVernau Mier, Gorka Benítez, Mathilde Toussaint o Sergi Sirvent

Janine Johnson. Foto: Arxiu de l'artista


Per als amants del jazz i per als que s'hi volen endinsar, el festival Jazz al Port proposa tres dies de música improvisada en format de concert i dinar, sopar, aperitiu o cafè concert.

La sofisticació de Janine Johnson obrirà la tercera edició en format de quartet el 9 de setembre, mentre que l'endemà el sextet del saxofonista gironí Vernau Mier es passejarà pels ritmes llatins i d'altres amalgames sonores. El mateix dia actuarà la jove veu parisenca Mathilde Toussaint amb el seu quartet, i més tard la BCN Gin Jazz Band, formada per Gorka Benítez (saxo i flauta), Juan de Diego (trompeta), David Xirgu (bateria), Pere Loewe (contrabaix), Joan Monné (piano) i Stephan Lismond (MC).

Coincidint amb la diada de l'onze de setembre tornarà a actuar Mathilde Toussiant, però aquesta vegada acompanyada pel pianista Sergi Sirvent. El duet interpretarà peces de blues, gòspel i també alguns dels estàndards de jazz preferits de la parisenca. El festival clourà a ritme de la música de Nova Orleans amb la banda gironina Bourbon.  
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, jazz, escala, girona