Hi haurà 9a edició del Tingladu

Se celebrarà del 22 al 24 de juliol i hi actuaran Joan Miquel Oliver, Quimi Portet i Albert Pla

| 18/07/2016 a les 14:59h

La nova edició del festival El Tingladu de Vilanova i la Geltrú penjava d'un fil. Després dels problemes que va generar la sentència del TSJC al Nowa Reggae, l'altre festival de la població tenia problemes d'emplaçament. Finalment han arribat a un acord amb l'Ajuntament i tindrà lloc aquest cap de setmana al Parc de Baix a Mar.

Joan Miquel Oliver. Foto: Juan Miguel Morales

Segons l'entitat que organitza el festival, "Can Pistraus anuncia que El Tingladu 2016 se celebrarà al Parc de Baix a Mar després de dures negociacions amb l'Ajuntament". D'entrada el festival s'havia de celebrar a la plaça de les Neus, però el consistori no hi estava d'acord. Finalment, l'organització d'El Tingladu ha presentat una localització alternativa que aculli la nova edició del festival. 

Del 22 al 24 de juliol una dotzena de bandes pujaran a l'escenari de la cita vilanovina, en tres nits de música gratuïta sota el lema Cultura o mort! Les esferes sonores de l'illenc Joan Miquel Oliver, la guitarra rockera de Xarim Aresté, el surrealisme osonenc de Quimi Portet i l'indie-pop dels barcelonins Bremen sonaran la nit de divendres. L'endemà serà el torn dels bascos Berri Txarrak, els valencians Smoking Souls i els locals Biscuit, mentre que l'última vetllada anirà a càrrec de la cantautora aranesa Alidé Sans, l'eclèctic Albert Pla, el rock tropical de Buhos i les versions mítiques a veu i guitarra de Miquel del Roig

Can Pistraus va programar el mes de maig passat un seguit de concerts de pagament com a preludi de la novena edició d'El Tingladu, amb Manu Chao al capdavant del cartell.
Arxivat a: Enderrock, festivals, can pistraus, joan miquel oliver, quimi portet, albert pla