El Pla de l'Estany es prepara per a L'Estrany

El festival de Banyoles portarà Cabo San Roque i la romanesa Borusiade

| 23/07/2016 a les 07:00h

Els dies 5 i 6 d'agost se celebrarà la 8a edició del festival L'Estrany, una proposta de música innovadora sobretot centrada en la música electrònica. Instal·lat en espais naturals de Banyoles, enguany hi actuaran Cabo San Roque i Borusiade, entre d'altres.

Cabo San Roque. Foto: Xavier Mercadé

Els artistes emergents que cerquen noves sonoritats es trobaran a Banyoles els dies 5 i 6 d'agost en una nova edició del festival L'Estrany. Conegut també com a festival de música insòlita, enguany reunirà els talents internacionals més moderns de la creativitat musical i la innovació.

El cartell musical està format majoritàriament per dones. El primer dia hi actuaran els catalans Cabo San Roque, RR i DJ Flora. Dissabte 6 serà el torn de diverses punxadiscos de psicodèlia, tecno, electrònica o house, com ara DJ AWWZ, DJ Alicia Carrera o DJ Ylia. A més, hi assistirà la coneguda DJ romanesa Borusiade

Al llarg dels dos dies també s'hi podrà veure l'estrena de l'espectacle All You Need Is Hate de Manoli Mansilla, projecte guanyador del concurs de cultura contemporània de l'Empordà i també una projecció màping sobre les escultures eròtiques per part de diversos autors catalans. Així, el festival aporta una barreja cultural de sons, art visual i posades a escena.

L'edició d'aquest any es realitzarà en dos espais naturals únics de Banyoles: el bosc de Can Ginebreda i el mirador del Puig d'en Colomer. 
Arxivat a: Enderrock, mapping, electrònica, estrany, banyoles, porqueres, cabo san roque, dj