Final de gira sensorial de Blaumut

'La darrera nit al bosc' tindrà lloc el 24 de novembre a la sala Apolo

| 20/07/2016 a les 11:15h

El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015) ha portat Blaumut a més de 90 municipis d'arreu del territori català. El 24 de novembre tancaran gira amb un últim concert a la sala Apolo de Barcelona (21 h), una experiència única amb un munt de convidats com Judit Neddermann Marc Parrot, entre altres.

Blaumut. Foto: Georgina Puig


El segon disc, El primer arbre del bosc, ha consolidat el quintet com una de les bandes del moment. El seu pop d'arranjaments clàssics ha evolucionat i sona contundent i rocker en els darrers directes. Enmig de la gira estiuenca, el grup anuncia l'última parada de la presentació: el 24 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.

L'han batejat com La darrera nit al bosc, un concert inèdit on tindran a l'escenari el compositor i productor mexicà al violí i guitarra Carlos Montfort (Lila DownsSilvia Pérez Cruz), el pianista Dani Espasa (Hespèrion XXI), el multiinstrumentista Xavi Lozano, Judit Neddermann i Marc Parrot

Blaumut es proposa convertir l'Apolo en un bosc en tots els sentits. A la nota de premsa ho anuncien així: "No només d’aspecte visual, sinó reproduint amb la màxima fidelitat l’olor d'humitat, frescor i vida. Una experiència sensorial que els ha portat a dissenyar una producció pròpia amb escenografia, pantalles, leds i una ambientació olfactiva creada expressament per a l’ocasió". 

Les entrades per a La darrera nit al bosc es posaran a la venda aquest dijous 21 de juliol a través del web www.blaumut.com per 18 euros, però aquest dimecres s'ha obert una venda exclusiva per als socis del TresC a 14 euros. 

Arxivat a: Enderrock, final de gira, blaumut, sala apolo, barcelona, la darrera nit al bosc, el primer arbre del bosc, pop