Chambao i Manel al Fòrum Romà

Les ruïnes d'Empúries es preparen per a dues nits d'emocions enceses

| 12/08/2016 a les 07:00h

Un lloc ple d'història clàssica per a dues vetllades úniques. El Fòrum Romà de les ruïnes d'Empúries rebrà aquest divendres 12 d'agost Chambao, que compartirà escenari amb el jove Enric Verdaguer. L'endemà, Manel oferirà la vetllada amb Maria Arnal i Marcel Bagés, però ja no queden entrades per ssistir-hi.


La primera nit a Empúries estarà protagonitzada per Chambao, que obre nova etapa en la seva carrera presentant el treball discogràfic Nuevo ciclo (Sony Music, 2016). L'artista canvia de rumb mantenint l'esperit del seu projecte: música molt arrelada a la terra andalusa i a la Mediterrània, però amb una vocació radicalment moderna i cosmopolita en el terreny interpretatiu. En aquesta primera nit també pujarà a l'escenari Enric Verdaguer. Amb només vint anys ha tret Moonstruck (Sony Music / Música Global, 2015), un primer disc que ens situa davant d’un cançoner robust i vitalista, en un encreuament de camins entre el folk més natural i l’indie més inspirat, amb desviaments cap al rock, el soul i fins i tot la bossa nova.

'Si hagués nascut a Roma fa més de dos mil anys', fa l'inici del tema de Manel que homenatja el passat imperial. El quartet de Barcelona tindrà l'oportunitat de liderar una nit entre runes l'endemà, 13 d'agost, fent sonar les cançons de Jo competeixo (Warner, 2016). A diferència dels tres anteriors, enregistrats en estricta intimitat, el quart disc significa la seva primera experiència amb un productor, el nord-americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear, tUnE-yArDs i Chairlift, entre d’altres. L'altra sorpresa de la nit són els encisadors Maria Arnal i Marcel Bagés. El duet remourà emocions mentre fa el que millor se li dóna: continuar la cadena de transmissió de la música popular.
Arxivat a: Enderrock