L'última espurna d'Ebri Knight cremarà l'Apolo

El 23 de desembre tancaran la gira del seu darrer disc, 'Foc', a Barcelona

| 22/07/2016 a les 15:00h

Els argentonins tanquen la gira el desembre amb un concert que asseguren que serà inoblidable a la sala Apolo de Barcelona el 23 de desembre. El grup ha posat a la venda 200 entrades "superanticipades" i ja s'han esgotat. Les properes setmanes es posaran a la venda més localitats.

Ebri Knight. Foto: Arxiu del grup

Ebri Knight apagaran les flames del seu tercer disc, Foc (Maldito Records, 2015), el 23 de desembre a la sala Apolo de Barcelona. Els maresmencs van posar a la venda les primeres 100 entrades "superanticipades" aquesta setmana i en dues hores s'han esgotat. Un cop exhaurides n'hi han posat un centenar més, però també s'han acabat.

Les properes setmanes ja es podran comprar les entrades anticipades habituals, i de mica en mica anunciaran més detalls del concerts i els convidats que els acompanyaran, segons han explicat a Enderrock.

Els d'Argentona acabaran l'any amb una cinquantena de concerts a l'esquena, entre la gira estatal telonejant els italians Talco i els concerts de presentació de l'àlbum als Països Catalans. A més, el grup ha rebut dos reconeixements dels Premis Enderrock 2016 per votació popular: al millor disc per a Foc! i a la millor cançó per a "Foc", en la categoria de folk i noves músiques.

Encara falten cinc mesos per al final de gira, però si els voleu escoltar en directe abans, els maresmencs tenen l'agenda plena de concerts.

Arxivat a: Enderrock, ebri knight, sala apolo, folk, barcelona