Enderrock TV, tancat per vacances a l'agost

The Penguins, Marta Delmont, Mazoni, Sense Sal i Sopa de Cabra, protagonistes de l'última setmana

| 25/07/2016 a les 15:00h

L'espai televisiu que s'emet de dilluns a divendres a El Punt Avui TV i una vintena de televisions locals de la xarxa tanca temporada aquesta setmana. Després de l'estiu, el programa tornarà el dilluns 5 de setembre.
Sense Sal. Foto: Arxiu del grup

Dilluns sincopat. La banda de reggae de Sant Feliu de Llobregat The Penguins celebra 10 anys als escenaris amb un nou EP titulat X (Buenritmo) que inclou versions dels seus grups seixanters preferits. A Enderrock TV interpretaran "Down in Mexico", dels nord-americans The Coasters.

Dimarts de debut. La barcelonina Marta Delmont ha publicat el seu primer disc, Silver Blaze (Great Canyon Records). Produït per Joana Serrat, el 2 de setembre el presentarà a l'Acústica de Figueres juntament amb la vigatana a l'escenari Enderrock. Al programa musical, Delmont cantarà "Blind" acompanyada de Bernat Sànchez (Murdoc).

Dimecres anglosaxó. La nova fita anglosaxona de Mazoni s'ha materialitzat a l'àlbum 7 Songs for an Endless Night (BankRobber). "Never Push a Sailor" és la cançó en directe que interpretarà l'empordanès a Enderrock TV

Dijous festiu. Els vallesans Sense Sal es postulen com un dels grups que formen la banda sonora de l'estiu amb l'EP Crida amb mi (autoeditat, 2016). A l'agost se'ls podrà veure als escenaris a Cardedeu (dia 14), les Festes de Gràcia (dia 15), Andorra (dia 16), Sitges (dia 19), Castellbisbal (dia 21) i Vilanova de Sau (dia 25). 

Divendres de comiat. Per tancar la temporada d'Enderrock TV, tornaran a plató els protagonistes del programa 500, Sopa de Cabra. Els gironins vindran en format reduït, Gerard Quintana (veu) i Josep Thió (guitarra), per interpretar "Solstici". 

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure a una vintena de televisions associades a la xarxa.

Arxivat a: Enderrock, sense sal, mazoni, marta delmont, the penguins, última setmana, televisió, el punt avui tv, la xarxa, enderrock tv, sopa de cabra