Diàlegs musicals al cicle Cercles

La tercera edició de la proposta vallesana portarà Pau Vallvé i Núria Graham

| 26/07/2016 a les 07:00h

Públic i músics són protagonistes a parts iguals al cicle Cercles de Sabadell. La tercera edició de la programació de concerts de format proper i converses se celebrarà al llarg de cinc diumenges de setembre i octubre.

Pau Vallvé. Foto: Cris Romagosa

El cicle Cercles vol promoure l'assistència als concerts i el debat posterior entre els artistes i la gent per tal d'afavorir la connexió emocional amb cada cançó. 

El músic d'Albacete Fernando Alfaro (Chucho, Surfin' Bichos) obrirà la tercera edició del cicle el 4 de setembre amb un repertori antològic. Al cap de dues setmanes, el 18 de setembre, Xarim Aresté interpretarà les cançons del seu segon disc en solitari, La rosada (BankRobber, 2015). 

Lluís Gavaldà i Trau s'uniran el 25 de setembre per recordar els clàssics del rock dels anys 60 i 70. Serà un dels concerts que no es faran en acústic, a ritme dels millors temes de The Beatles, The Byrds o The Beach Boys

El 2 d'octubre Núria Graham conquerirà la ciutat vallesana, mentre que Pau Vallvé tancarà el cicle una setmana després, el dia 9. El barceloní recrearà els ambients íntims que transmet als seus discos a veu i guitarra. 

Tots els concerts es realitzaran al Pati de l'Aliança Francesa de Sabadell a les 19 h. 

Arxivat a: Enderrock, pau vallvé, cercles, sabadell, cantautors, lluís gavaldà, trau, núria graham, xarim aresté