Saurí, a la recerca dels sons ocults

El quintet d'Albinyana és un dels 4 finalistes del IX Concurs Sons de la Mediterrània

| 26/08/2016 a les 15:00h

'Sons vells fets nous' és el lema del quintet d'Albinyana Saurí. Els penedesencs interpreten música d'arrel que va des dels Andes fins a l'Orient Mitjà. La formació s'endinsa en el Pachamama, el so que cerquen en els rituals de temps ancestrals, però amb un toc d'arrel catalana. 

Saurí. Foto: Arxiu del grup

Saurí
és un dels quatre grups classificats per a la final del IX Concurs Sons de la Mediterrània que se celebrarà el 6 d'octubre en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa. A partir de les composicions del cantant Enric Rovira, l'essència parteix dels sons que van creant a partir dels diferents instruments que formen la banda, com el violí, l'ukelele, l'arpa, el fagot o la tarota. Una barreja interessant que s'endinsa en les sonoritats ancestrals, i és per això que abanderen el lema 'Sons vells fets nous'.

El grup està format per Enric Rovira (veu, guitarra acústica i ukelele), Sergi Clofent (violí, arpa, acordió i veus), Pau Josa (baix, bombo i veus), Albert Medina (fagot, tarota, flauta i veus) i Jordi Torrents (riq, caixó, darbuca i panderos). 

Arxivat a: Enderrock, sons, saurí