'Sold out' a la gira final d'Els Catarres

Del 10 al 19 de novembre el trio d'Aiguafreda actuarà a 7 sales barcelonines

| 25/07/2016 a les 11:50h

Ja no queden entrades per a la gira L'últim adéu d'Els Catarres. El grup ha decidit acomiadar-se dels escenaris amb una gira de set concerts consecutius a diferents sales barcelonines del 10 al 19 de novembre.

Els Catarres. Foto: Arxiu del grup


Els Catarres han exhaurit les 6.500 localitats per a la gira final L'últim adéu en un mes i mig; un conjunt de concerts que tindran lloc el penúltim mes de l'any a Barcelona: Sidecar (10 de novembre), Luz de Gas (11 de novembre), Apolo (12 de novembre), Barts (13 de novembre), Bikini (18 de novembre) i Razzmatazz (19 de novembre). Després, els vallesans faran una parada indefinida d'un any i mig com a mínim.

El trio d'Aiguafreda tancarà així una etapa de grans èxits i reconeixements del públic. No només concert rere concert, sinó també materialitzats en tres Premis Enderrock 2016 per vot popular –millor disc de pop-rock per a Big Bang (Música Global, 2015), millor lletra de cançó per a "En peu de guerra" i millor portada– i en el millor disc català de l'any per vot popular als Premis de la Música Independent (MIN). 

L'última oportunitat!
Si us heu quedat sense entrada, podeu provar sort. El grup sortejarà un parell d'entrades dobles per a cada concert entre tothom que comparteixi aquest post de Facebook.
Arxivat a: Enderrock, barcelona, final de gira, l'últim adéu, els catarres