L'Acústica estrena un nou escenari

Joan Colomo, Dolo Beltran, Xarim Aresté i Marion Harper actuaran a la balconada del Teatre Jardí de Figueres

| 25/07/2016 a les 13:00h

Els 15 anys del festival Acústica de Figueres seran inoblidables, i de mica en mica l'organització dóna més detalls de l'edició d'aniversari, com ara un nou escenari, situat a la balconada del Teatre Jardí de la capital de l'Alt Empordà, que reunirà Joan Colomo, Dolo Beltran, Xarim Aresté i Marion Harper.
Dolo Beltran i Jordi Busquets. Foto: Arxiu de l'Acústica

De l'1 al 4 de setembre Figueres acollirà la 15a edició de l'Acústica amb un concert especial sota la direcció musical de Josep Thió (Sopa de Cabra) i el productor Valen Nieto, amb una quinzena de grups catalans a l'escenari (Lluís Gavaldà, Sopa de Cabra, Els Catarres, Mazoni, Albert Pla...) i grans noms de l'escena com Adrià Puntí, Roger Mas, Aspencat, Obeses o Joana Serrat.

A banda de la programació ja anunciada, se sumen al cartell mitja dotzena d'artistes que estrenaran una nova seu del festival: la balconada del Teatre Jardí. Joan Colomo hi presentarà en acústic les cançons del seu darrer disc, Sistema (BCore, 2016), mentre que Dolo Beltran anirà acompanyada del guitarrista Jordi Busquets per tal d'interpretar grans èxits de Pastora i també les seves noves composicions en solitari.

Els sons més guitarrers arribaran de la mà de Xarim Aresté, guardonat als Premis Enderrock 2016 de la crítica com a millor disc de pop-rock per a La rosada (BankRobber, 2015), i la jove barcelonina Marion Harper presentarà el seu pop fresc i lluminós. A la balconada també s'hi podrà escoltar la faceta DJ de Miqui Puig.
Arxivat a: Enderrock, xarim aresté, dolo beltran, joan colomo, teatre jardí, la balconada, nou escenari, figueres, acústica, festivals, marion harper